E-scooter tour Willemstad

15-07-2024

Op onze singlereizen naar Curaçao! is de e-scooter tour naast een bezoekje aan Klein Curaçao de populairste excursie om te boeken! Willemstad is een gezellige en kleurrijke stad met indrukwekkende geschiedenis en dan is het wel erg lekker om deze plek te ontdekken met wat wind door je haren.

We gaan de stad verkennen op een E-scooter tijdens een 2 uur durende tour. We zullen langs kleurrijke muurschilderingen rijden, de UNESCO Werelderfgoed monumenten bewonderen en de 4 verschillende stadswijken verkennen; Punda, Scharloo, Pietermaai en Otrobanda.

Onze lokale gids neemt je mee in de verhalen van de plekken die we doorkruisen, en we belanden zelfs op plaatsen waar toeristen doorgaans niet komen. Het is een bijzondere gelegenheid om het authentieke karakter van Willemstad te ervaren, met inzichten en anekdotes die anders misschien verborgen zouden blijven. Dit wordt een avontuur vol onverwachte wendingen en lokale ontdekkingen, waardoor je een kant van Willemstad ziet die je niet snel zult vergeten!

Natuurlijk mogen de iconische bezienswaardigheden zoals de Handelskade, de pontjesbrug, de drijvende markt en de forten niet ontbreken op onze route. Na de tour trakteren we onszelf op een smakelijke lunch voor wie trek heeft. Daarna is er alle ruimte om te winkelen, of gewoon lekker te relaxen op een gezellig terrasje. Het is de ideale gelegenheid om de lokale keuken te proeven, unieke souvenirs te scoren en te genieten van de ontspannen sfeer van deze levendige stad.

De E-scooter tour kost ca. $50 dollar p.p. exclusief transfer naar de locatie, exclusief eten en drinken.

Bekijk onze singlereis naar Curaçao!