Wandeltour door de wijk Otrobanda

15-07-2024

Jacqueline is onze lokale gids, geboren en getogen op het prachtige eiland Curaçao. Bekijk de foto's hier onder en je snapt meteen waarom wij zo blij van haar worden!

Door Jacqueline haar studie geschiedenis en gesprekken met andere locals heeft ze een schat aan kennis opgedaan. Ze is gepassioneerd om je alles te laten zien en te vertellen over onze rijke, kleurrijke en boeiende stad en het eiland. Het is haar grootste vreugde om deel uit te maken van jouw vakantie, en je zult haar en het levendige eiland nooit vergeten. Gekleed in haar kenmerkende outfit, compleet met een dundu (traditionele Curacaoanse hoofddoek), neemt Jacqueline je graag mee op een van haar rondleidingen door Willemstad. Samen zullen jullie ervaren, ontdekken, proeven en genieten van alles wat Curaçao te bieden heeft!

Otrobanda bruist van energie, en Jacqueline kan niet wachten om dat met je te delen! Tijdens jullie tocht door de smalle, prachtige steegjes zullen jullie de mooiste muurschilderingen en kunstwerken ontdekken, kennismaken met de vrolijke en trotse lokale bewoners, en de ware geschiedenis van het gebied leren kennen. Maak je klaar om bij elke stap verrast te worden - Otrobanda moet je echt ervaren!

Ook zin gekregen om Jacqueline te ontmoeten? Bekijk onze singlereis naar Curaçao!

De prijs voor deze excursie is ca. $25 dollar exclusief transferkosten.